Ο Υπερβατικός Διαλογισμός: Μία απλή νοητική τεχνική

Οποιοσδήποτε μπορεί να ασκήσει τον Υπερβατικό Διαλογισμό.

Ο Υπερβατικός Διαλογισμός είναι μία απλή νοητική τεχνική, που παρέχει μία μοναδική ξεκούραση στο νου και στο σώμα. Η τεχνική επιτρέπει στη δραστηριότητα του νου να ηρεμήσει με φυσικό τρόπο, και τελικά να ηρεμήσει εντελώς, αλλά και να παραμείνει σε πλήρη εγρήγορση. Αυτό επιτρέπει στο στρες και την κούραση να διαλυθούν φυσικά. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο άνθρωπος αποκτά περισσότερη ενέργεια, διαύγεια στο νου και απολαμβάνει περισσότερο τη ζωή.

που παίρνει μόνο 20 λεπτά

Ο Υπερβατικός ασκείται για μόνο 20 λεπτά, 2 φορές την ημέρα, ενώ καθόμαστε άνετα με τα μάτια κλειστά. Μπορούμε να τον ασκήσουμε οπουδήποτε, ακόμα και μέσα στο τρένο καθώς ταξιδεύουμε. Οι άνθρωποι που τον ασκούν πολλές φορές λένε ότι η ενέργεια και η διαύγεια του νου που αποκτούν από τον Υπερβατικό Διαλογισμό τους βοηθάει να κερδίζουν χρόνο.

Θα φαίνεστε και θα αισθάνεστε καλύτερα αμέσως

Τα μακροπρόθεσμα οφέλη από την τακτική άσκηση του Υπερβατικού Διαλογισμού είναι συσσωρευτικά, αλλά παρ' όλα αυτά οι καινούριοι διαλογιζόμενοι συχνά παρατηρούν ότι φαίνονται και αισθάνονται καλύτερα σχεδόν αμέσως. Ο Υπερβατικός Διαλογισμός δεν θα παρέμβει στις απόψεις και στα πιστεύω σου - είναι μία απλή νοητική τεχνική. Η τεχνική αυτή δεν είναι αντίθετη με καμία άποψη. Δεν αντιτίθεται με θρησκευτικές ή άλλες απόψεις. Ταυτόχρονα, πολλοί ανθρωποι ανακαλύπτουν ότι ο τακτικός διαλογισμός τους παρέχει νοητική διαύγεια και οξυδέρκεια, για να πετύχουν τους υψηλότερους στόχους τους.

video: Oprah on TM

"Ο νους κατά τη διάρκεια της Υπέρβασης" (6 λεπτά)
Δρ. Φρεντ Τράβις, διευθυντής του Κέντρου για τον Εγκέφαλο, τη Συνειδητότητα και την Επίγνωση

Κάνε
το πρώτο βήμα

Παρακολούθησε μία δωρεάν εισαγωγική διάλεξη!
Δρ. Δημήτριος Γλύκας,
Μαρία Γλύκα

Τηλ. 6934355444

Ρίτσαρντ Γκόινγκς
Διευθύνων σύμβουλος στην εταιρία Tupperware Inc.

"Ο Υ.Δ. δεν μου διαλύει απλώς το στρες, αλλά επίσης μου επιτρέπει να βλέπω την πραγματικότητα με καθαρό μυαλό και να γνωρίζω τι συμβαίνει πραγματικά και τι πραγματικά έχει αξία."

Χέλλε Πίτερσεν 
Νοσοκόμα

"Αυτά τα 20 λεπτά σιγής είναι μία μοναδική εμπειρία. Ήρθα σε επαφή με τον εαυτό μου, με την εσωτερική μου γαλήνη, τον πραγματικό μου Εαυτό."