Πώς λειτουργεί ο Υπερβατικός Διαλογισμός;

Από τη στιγμή που ξυπνάμε, μέχρι τη στιγμή που πέφτουμε για ύπνο, ο νους είναι συνεχώς δραστήριος.

Ο Υπερβατικός Διαλογισμός επιτρέπει στον συνειδητό νου να βιώσει πιο ήσυχα επίπεδα, και τελικά να υπερβεί, δηλαδή να βρεθεί υπεράνω ακόμα και από την πιο εκλεπτισμένη σκέψη και να βιώσει την αγνή συνειδητότητα, την πηγή της σκέψης, το πεδίο της άπειρης δημιουργικότητας και ευφυΐας. Ο νους έρχεται σε μία κατάσταση βαθιάς ηρεμίας, αλλά και πλήρους εγρήγορσης. Και καθώς ο νους και το σώμα έρχονται σε αυτή την κατάσταση βαθιάς ξεκούρασης, ανανεώνονται και ξεκουράζονται βαθύτατα.

Dillbeck MC,Orme-Johnson DW. Physiological differences between TM and rest.American Psychologist 1987 Sept;42:879-881

Βίωσε βαθιά ξεκούραση

Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι ο Υ.Δ. παράγει μία σημαντική αύξηση της βασικής αντίστασης του δέρματος, σε σύκριση με την ξεκούραση με τα μάτια κλειστά, πράγμα που δείχνει βαθιά χαλάρωση. Η βαθιά ξεκούραση και χαλάρωση επίσης φαίνονται από την μεγαλύτερη μείωση του ρυθμού της αναπνοής και τα επίπεδα της λατκόζης του πλάσματος.

Βελτιώστε την υγεία σας και την ικανότητα σας να αυτο-θεραπεύεστε

ο Υπερβατικός Διαλογισμός αναζωογονεί την εσωτερική ευφυΐα του σώματος και υποστηρίζει την φυσική ικανότητα του σώματος να αυτο-θεραπεύεται. Επιτρέποντας στον νου και στο σώμα να βιώσουν την ευφυΐα της φύσης βαθιά μέσα τους, ο Υ.Δ. επιφέρει θεαματικές αλλαγές σε όλες τις πλευρές της ζωής: στον νου, στο σώμα, στη συμπεριφορά και στην κοινωνία.

"Ο διαλογισμός όταν κατανοείται σωστά" (1 λεπτό)
Δρ. Τζον Χάγκελιν, κβαντικός φυσικός

Κάνε
το πρώτο βήμα

Παρακολούθησε μία δωρεάν εισαγωγική διάλεξη!
Δρ. Δημήτριος Γλύκας,
Μαρία Γλύκα

Τηλ. 6934355444

Fred Travis, PhD

Δρ. Φρεντ Τράβις
Κέντρο για τον Εγκέφαλο, τη Συνειδητότητα και την Επίγνωση, Αϊόβα, Η.Π.Α.

"Μέσα σε 2-3 μήνες άσκησης του Υ.Δ., αρχίζουμε να παρατηρούμε ότι οι συνδέσεις στο μπροστινό τμήμα του εγκεφάλου έχουν γίνει πολύ ολοκληρωμένες. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η ολοκλήρωση δεν εξαφανίζεται μετά την άσκηση της τεχνικής. Αντίθετα, αυτή η τάξη της εγκεφαλικής λειτουργίας εμφανίζεται όλο και περισσότερο στη δραστηριότητα."

Κοράλ, 17 ετών

"Αυτό που εκτιμώ περισσότερο στον διαλογισμό είναι η εσωτερική γαλήνη και η βαθιά ξεκούραση που μου δίνει. Κάνει τον νου μου πιο καθαρό, και η μέρα μου γίνεται πολύ πιο ήπια."